UPDATE - Emil Boc spune că "nu are habar" dacă Ridzi a demisionat

396

Articole de la același autor

Premierul Emil Boc, aflat într-o vizită în Ialomița, a declarat că "nu are habar" dacă Monica Iacob Ridzi a demisionat sau nu din funcția de ministru și că nu are de adăugat nimic la comentariile despre scandalul de la MTS.

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, pe când se afla într-o vizită în Ialomița, că "habar nu are" dacă Monica Iacob Ridzi a demisionat sau nu din funcția de ministru al Tineretului și Sportului, după ce unele posturi de televiziune au anunțat că Ridzi ar fi demisionat.

Potrivit unor surse, Ridzi nu și-ar fi prezentat demisia.

De asemnea, întrebat de ziariști dacă i-a cerut până acum demisia lui Ridzi, premierul Boc a spus că nu are nimic de adăugat la comentariile sale de până acum pe acest subiect. "Ce am avut de comunicat, am comunicat", a spus Boc.

Potrivit informațiilor deținute de Agenția NewsIn, conducerea democrat-liberalilor intenționează să o înlocuiască din funcția de ministru al Tineretului și Sportului pe Monica Iacob-Ridzi, indiferent dacă DNA va decide sau nu începerea urmăririi penale, în intenția de a atenua deficitul de imagine încasat de partid în timpul scandalului "Zilele Tineretului".

Conform unor surse din PDL, liderii partidului sunt hotărâți să găsească un înlocuitor pentru Monica Iacob-Ridzi, chiar și în eventualitatea în care procurorii de la DNA nu vor cere începerea urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului și Sportului. Principalul motiv este că scandalul legat de finanțarea "Zilei Tineretului" a adus prejudicii prea mari de imagine partidului, iar păstrarea în funcție a ministrului nu ar rezolva această problemă. "Problema este cum a gestionat cazul Monica. Dacă e să căutăm și în alte ministere cazuri de astea, s-ar putea să găsim lucruri mult mai grave. Acum ea plătește pentru incompetența unor subalterni", a declarat pentru NewsIn un democrat-liberal. Conform acelorași surse, este însă greu de crezut că DNA nu va cere avizul pentru declanșarea urmăririi penale





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7315 secunde