Maria Stavrositu face presiuni pentru Spitalul Băneasa

709
Cinci consilieri locali împreună cu Titu Pârvu, viceprimarul orașului Băneasa s-au deplasat în audiență la cabinetul deputatului PDL Maria Stavrositu și au cerut ajutor în vederea găsirii unei soluții în privința Centrului de Sănătate Băneasa, desființat din ordinul Ministerului Sănătății. În urma acestei audiențe, Maria Stavrositu le-a promis că va face tot
ce-i stă în putință. Drept urmare, ea a adresat o scrisoare ministrului Sănătății, Cseke Attila, căruia i-a solicitat un studiu de impact sau o ana-liză pe baza căreia s-a luat decizia de desfiin-țare a centrului de Sănătate de la Băneasa.
"Consiliul Local al orașului Băneasa propune păstrarea Compartimentului de Gardă care are doi medici, șase asistente și două infirmiere și solicită găsirea unei soluții tehnice în acest sens. Unitatea are aparatura medicală în camera de gardă pentru primiri urgențe, laborator de analize medicale și radiologie. Centrul de Sănătate deservește o populație de 32.000 locuitori din opt localități (Ostrov, Lipnița, Oltina, Băneasa, Ion Corvin, Dobromir, Adamclisi și Deleni)", spune Maria Stavrositu în scrisoarea trimisă ministrului Sănătății.
Ea a mai menționat că cele opt Consilii Locale din zona deservită de Centrul de Sănătate Băneasa sunt de acord să aloce fonduri pentru susținerea financiară a acestui Compartiment de Gardă iar administrația locală din orașul Băneasa susține acest demers în totalitate.
"Pentru restul clădirii, Consiliul Local solicită găsirea unei utilități, fiind de acord și cu înființarea unui cămin de bătrâni", se mai precizează în scrisoarea trimisă de Maria Stavrositu ministrului Sănătății.
Mai mult, în încercarea de a-i ajuta pe locuitori, deputata va face și o declarație politică pe această temă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : Nunți de aur la Medgidia
Marţi, 12 Aprilie 2011
Stire din Politică-Administrație : Abandon pe Autostrada Soarelui
Pagina a fost generata in 1.9802 secunde