11 capace de canalizare furate într-o singură noapte

619
11 capace de canalizare au fost furate în Constanța, într-o singură noapte. Numai în zona Tomis III – Alpha Beta, hoții au sustras șase astfel de componente metalice de pe căminele de alimentare cu apă sau canalizare. Celelalte au fost furate de pe B-dul Aurel Vlaicu și Aleea Stadionului.
Potrivit reprezentanților S.C. RAJA S.A., în șase luni de zile au dispărut aproape 1.000 de astfel de componente metalice, incluzând capace de cămine de apă, canalizare și de vane carosabile sau necarosabile, ramele metalice aferente căminelor și grătare pluviale.
"În ultima perioadă, S.C. RAJA S.A. Constanța se confruntă tot mai des cu numeroase cazuri de furturi de capace de pe căminele de apă și canalizare și grătare pluviale. Însă, lipsa acestor capace poate duce la producerea unor evenimente cu consecințe extrem de grave, inclusiv pierderi de vieți omenești, pe lângă pagubele financiare însemnate suportate atât de către societatea noastră, cât și de către proprietarii de automobile care au avut «norocul» să treacă prin zona respectivă. Pentru evitarea acestor situații, RAJA Constanța lansează un apel către toți cetățenii, care trebuie să informeze imediat societatea în cazul dispariției oricărui capac de pe căminele de apă și canalizare, pentru ca acestea să fie înlocuite în timpul cel mai scurt. Cetățenii care observă lipsa capacelor sau acțiunile de furt pot sesiza dispeceratul RAJA Constanța la numărul de telefon: 0241/66.44.44 sau Poliția la numărul de telefon 112", precizează purtătorul de cuvânt al Regiei, Irina Oprea.
Totodată, RAJA Constanța lansează un apel și către agenții economici autorizați în valorificarea deșeurilor, care conform legislației, au obligația să verifice proveniența deșeurilor - capacelor. În cazul în care proveniența acestor capace nu poate fi justificată legal, agenții economici valorificatori sunt rugați să anunțe dispeceratul RAJA Constanța sau cea mai apropiată unitate de Poliție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Social : Spitale care ne jupoaie de bani
Pagina a fost generata in 1.447 secunde