După crimă, viol

533
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea la pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare a unui individ care a fost judecat pentru comiterea infracțiunii de viol. Judecătorii au admis recursul declarat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova împotriva sentinței prin care bărbatul a fost condamnat de magistrații din localitatea Hârșova la doar doi ani și zece luni de închi-soare cu executare.
Anchetatorii spun că, în luna noiembrie 2010, pe numele lui George Cornei a fost depusă o plângere prin care o tânără de 29 de ani îl acuza că ar fi violat-o. Cercetările au arătat faptul
că cei doi erau prieteni de aproximativ 15 ani, iar fata a avut încredere în Cornei când a invitat-o la o plimbare. Victima a povestit procurorilor că violul s-a produs ziua-n amiaza mare, lângă cimitirul din localitatea Ghindărești.
Cercetările procurorilor au scos la iveală că George Cornei abia se eliberase din penitenciar, pentru că, în martie 2007, fusese condamnat la patru ani și nouă luni de închisoare pentru că și-a omorât în bătaie un vecin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1083 secunde