Proprietarii magazinelor de vise din Constanța, obligați să-și plătească amenzile

494
Proprietarii magazinelor de vise din Constanța, obligați să-și plătească amenzile - 90989ac3888b2b0d3df60e97551b8de4.jpg
Prefectul Claudiu Palaz a organizat, sâmbătă noapte, noi descinderi la cinci magazine, aparținând celor trei societăți mari care comercializează substanțe psihotrope pe raza județului Constanța.
Echipa de verificare a fost formată din reprezentați ai poliției, ai jandarmeriei și ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală. Scopul principal al acțiunii a fost acela de a se recupera creanțele pentru buget și a se încasa atât amenzile care au fost aplicate până în prezent, cât și cele date pe loc sâmbătă seară.
Prin aceste noi descinderi, prefectul își respectă promisiunea de a urmări felul în care proprietarii unor astfel de afa-ceri își achită amen-zile pentru neregulile sesizate de inspectori.
Activitatea de control a început în jurul orei 20.30 și a durat aproximativ cinci ore, timp în care magazinele au fost analizate la sânge, iar toată marfa a fost confiscată pentru a fi supusă testelor de laborator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7914 secunde