Vasile Chirondojan, primul președinte al Asociației Sportive "Oval 5 Beach România"

1117
Vasile Chirondojan, primul președinte al Asociației Sportive
Ieri, la Complexul Cleopatra din Mamaia, au fost semnate documentele de constituire a Asociației Sportive "Oval 5 Beach România", formațiune creată pe baza unui parteneriat Constanța - București.
Cu acest prilej, au fost prezentate organigrama și obiectivele asociației. Astfel, funcția de președinte de onoare i-a revenit lui Florian Constantin, președintele Asociației Județene de Rugby Constanța, în timp ce Vasile Chirondojan, președintele CS Cleopatra Mamaia, a preluat mandatul (pe 4 ani) de președinte al "Oval 5". Vicepreședinți sunt Nicolae Manolache, Lucian Osatiuc și Marian Nache; secretar general - Sorin Trancă; director de dezvoltare - Cătălin Sasu.
"Sunt bucuros că am pus bazele unui proiect pe care îl gândim de câțiva ani și sperăm ca, în viitor, să înființăm Federația Română de Beach Rugby, cu sediul la Constanța. Vor fi organizate turnee, pe litoral, dar și în alte orașe ale țării, în care, în prima fază, vor evolua sportivii deja existenți în cluburi. Pe viitor, vrem să atragem către rugby-ul pe plajă jucători noi, de la copii de 12 ani până la juniori de 18 ani", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Vasile Chirondojan.
Prezentă la eveniment, Elena Frîncu, director executiv al DJST Constanța, le-a urat mult succes în activitate celor care au fondat asociația.
"Momentan, trebuie să vă dezvoltați, să înființați secții de specialitate în cluburi, apoi să vă desprindeți de sub tutela Federației Române de Rugby. Aveți exemplul gimnasticii ritmice sau aerobice, separate de gimnastica artistică și care se descurcă foarte bine", a spus Elena Frîncu.
Noua asociație va organiza, în perioada 20-26 iunie, la Mamaia, cea de-a doua ediție a turneului internațional de rugby beach "Oval 5".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7789 secunde