CVM Tomis - U Cluj, în play-off-ul Diviziei A1 de volei masculin

Arde Constanța!

605
Arde Constanța! - 8c80a97d39281fa8fd2ee81455ee4727.jpg
După ce a încheiat sezonul regulat pe locul întâi în clasament, echipa de volei masculin CVM Tomis susține, în week-end, primele partide din play-off. Adversarii constănțenilor sunt "studenții" Universității Cluj, băieții lui Sidelnikov fiind mari favoriți.

Deși s-a confruntat cu o serie de probleme care au provocat modificări semnificative de lot, Tomisul a reușit să fie lidera primei părți a campionatului. Voleibaliștii antrenați de Viktor Sidelnikov își doresc să rămână acolo, sus, iar startul în play-off este foarte important.
Prima adversară a formației constănțene este Universitatea Cluj, ardelenii acceptând să joace meciurile 1 și 2 - care, mai mult ca sigur, vor stabili numele învingătoarei - pe litoral. Manșa de deschidere are loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, iar cea de-a doua, duminică, de la ora 15.00, în aceeași locație.
Celelalte partide din play-off-ul se vor juca după programul stabilit inițial (meciul 1 - sâmbătă; meciul 2 - miercuri, 23 martie): Dinamo București - VCM Piatra Neamț, Remat Zalău - Steaua București și Știința Explorări Baia Mare - Unirea Dej. Dacă va fi nevoie, se va disputa și meciul 3, duminică, 27 martie, pe terenul echipei mai bine clasate.

Interzis la turneele de volei de plajă neautorizate
Federația Internațională și Confederația Europeană au trimis o avertizare Federației Române de Volei, cu privire la organizarea de turnee de volei de plajă neautorizate, precum cel programat, în perioada 1-3 iulie, la Constanța.
"Este strict interzisă atât participarea, cât și colaborarea de orice tip în organizarea și desfășurarea acestor evenimente. Sportivii participanți la aceste turnee vor fi suspendați imediat de către FIVB, CEV și FRV din orice activitate voleibalistică, arbitrii implicați vor fi suspendați și sancționați de către FIVB, CEV și FRV pe termen nelimitat, iar antrenorii care vor colabora sub orice formă la organizarea și desfășurarea turneelor de volei de plajă neautorizate vor fi suspendați din activitate de către FRV. De asemenea, toate structurile afiliate la FRV, membrii și oficialii acestora care vor organiza sau vor participa la desfășurarea turneelor de volei de plajă neautorizate vor fi sancționați de către FRV în conformitate cu regulamentele interne și internaționale", se arată într-un comunicat transmis de forul de la București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Sport : O "excursie" pentru un simplu 3-0
Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Și-au "ciuruit" adversarii!
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Sport : Vor să limiteze proporțiile dezastrului
Luni, 07 Martie 2011
Stire din Sport : Nu mai pot bate pe nimeni!
Pagina a fost generata in 0.3165 secunde