Unde sunt cele mai mici chirii din Constanța

1239
Unde sunt cele mai mici chirii din Constanța - db77d15d88a42e436a8a2131902b81ef.jpg
Din toamna anului trecut, prețul chiriilor, în cazul garsonierelor, a scăzut cu 12%
Sute de apartamente și garsoniere din Constanța, de lux, ori modeste, așteaptă să fie închiriate. Pentru cei care nu își permit să dea sute de euro lunar, iată unde sunt zonele cu cele mai avantajoase oferte, o analiză realizată de portalul imobiliare.ro: pe baza anunțurilor înscrise în portal reiese, că în Constanța, cele mai multe oferte avantajoase sunt în zonele CET sau Energia, unde prețul cerut pentru închirierea unei garsoniere mobilate, în stare bună, pornește de la 140 de euro/lună.
Dacă preferați un apartament cu două camere, bine de știut este că prețul chiriei pornește, în cazurile fericite, de la cel puțin 170 - 180 de euro/lună. Astfel de oferte pot fi găsite cu precădere în zonele Boema, dar și în Tomis Nord sau Tăbăcărie.
Apartamentele cu trei camere pot fi închiriate cu 250 de euro/lună, zonele cu cele mai multe oferte de acest gen pe piață fiind Far, Tomis II, Tomis Nord sau Dacia.
În comparație cu începutul toamnei trecute, chiriile sunt cu până la 12% mai mici, în cazul garsonierelor din Constanța, tendința aceasta de scădere înregistrându-se în toată țara, de altfel, potrivit datelor imobiliare.ro. "Pe fondul prelungirii crizei imobiliare, tot mai mulți proprietari au preferat să își închirieze apartamentele, ceea ce a determinat o creștere a numărului de oferte și implicit scăderea prețurilor. Nici volumul cererii nu excelează în această perioadă. În comparație cu începutul toamnei trecute, chirii-le sunt cu până la 12% mai mici. Cele mai mari diferențe există la garsonierele din Constanța (-11,9%) și Timișoara (-8,9%), dar și la apartamentele cu două (-7,2%) și trei camere (-8,3%) din Cluj-Napoca", explică directorul general imobiliare.ro, Adrian Erimescu.
Dacă intenționați să închiriați ceva în alt oraș, iată și care este ofer-ta în acest caz, potrivit analizei efectuate de imobiliare.ro, pe baza anunțurilor înscrise în portal: chiriile pentru garsoniere în zone din București precum Rahova, Militari sau Berceni pornesc de la 150 de euro/lună, în timp ce în Cluj-Napoca și Timișoara, cu aceeași sumă pot fi închiriate garsoniere chiar și în zone semi-centrale. În Brașov, prețurile practicate sunt chiar mai mici, chiriile pentru garsoniere pornind de la 120 de euro/lună, iar în Iași, chiriile practicate la garsoniere încep de la 140 de euro/lună, la fel ca și în Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7461 secunde