PPPS Constanța anticipează confruntarea:

Mazăre și Chiru se vor bate pentru primărie

1106
Mazăre și Chiru se vor bate pentru primărie - fbc03de990d3c229d415db25d6587d24.jpg
Președintele Partidului Popular și Protecției Sociale din Constanța, Marin Măndescu, consideră că Radu Mazăre ar trebui să-și schimbe atitudinea dacă dorește să candideze și anul viitor la Primărie.
Liderul PPPS vede situația alegerilor din 2012 la Constanța una destul de complicată, el afirmând că lupta se va da între doi competitori, ambii cu șanse destul de mari pentru a prelua conducerea administrației locale.
"După mine este o situație contra-dictorie, pe de-o parte este dorința actualului pedelist, Gigi Chiru, și pe de altă parte este cea a lui Radu Mazăre. Acum, după părerea mea, domnul primar Mazăre ar trebui să fie mai receptiv cu dorințele oame-nilor dacă mai vrea să candideze", afirmă Măndescu.
Cu privirea la strategia pe care PPPS o va aborda pentru alegerile din 2012, Marin Măndescu spune că pe 26 martie se va realiza o întrevedere în acest sens la București, unde Biroul Național al partidului va pune la punct "alianțele electorale cele mai potrivite".
Liderul organizației județene a PPPS afirmă că în privința alipirii cu un alt partid, actualmente conducerea centrală se află în discuții cu Partidul Ecologist, Partidul Verde și cu Partidul Socialist al Muncii.
Deși Măndescu spune că PPPS "își va păstra conduita de individualitate" și că au intenția de a propune candidați pentru toate localitățile din Constanța, el afirmă că în turul doi partidul va susține Uniunea Social Liberală.
"Vom propune candidați pentru toate localitățile, în special în orașele mari, dar în turul doi vom sprijini Uniunea Social Liberală. Din punctul meu de vedere, această Uniune este un rău necesar", declară Măndescu.
De asemenea, în cadrul întrevederii de la sfârșitul lunii martie, PPPS va aborda problema extinderii organizațiilor județene, în special în regiunea Ardealului.
"Dorim să ne extindem pentru a lupta mai bine împotriva tendințelor revizioniste ale maghiarilor pe care le condamnăm și sprijinim acțiunea de rememorare a personalității lui Avram Iancu", a spus Măndescu.
Liderul PPPS afirmă că membrii organizației județene pe care o conduce au participat la toate protestele sindicale care au avut loc atât la Constanța, cât și la București.
Cu privire la structura partidului, în cadrul Colegiului Directoral din luna aprilie și al Congresului din mai se vor face modificări ale statutului și programului.
În plus, Marin Măndescu afirmă că, din 2009 până 2011, partidul a asimilat aproximativ 300 de membri noi, 80% dintre ei fiind tineri cu vârsta până în 35 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7732 secunde