Vice-primărița din Tortomanu, bătută de un bărbat suspectat de furt

522
Vice-primărița din Tortomanu, bătută de un bărbat suspectat de furt - 28f6ac7a4c8d61fdab5c16c57048ca75.jpg
Duminică seara, în jurul orei 18,30, jandarmii constănțeni au surprins trei bărbați din localitate la scurt timp după ce aceștia puseseră la pământ un copac de 20 de metri înălțime, de la marginea localității.
Arborele, de circa 85 de centimetri diametru, se afla pe marginea șoselei care traversează Tortomanu, iar crengile tăiate cu ajutorul unui motofierăstrău erau încărcate pe rând în trei căruțe.
Ion Roșu, de 36 de ani, Adrian Pușcașu, de 27 de ani și Cristian Cocoș, în vârstă de 24 de ani, toți din Tortomanu, au fost conduși pentru continuarea verificărilor la sediul Jandarmeriei din Medgidia în ceea ce privește comiterea faptei de furt calificat.
Între timp, lemnele din căruțe au fost transportate și lăsate în custodie în curtea Primăriei Tortomanu. La aproximativ 20 de minute, în fața clădirii a apărut un prieten al celor trei, respectiv Mircea Grădinaru, de 53 de ani, din localitate. Acesta a început să o amenințe pe Aurelia Mocanu, viceprimarul comunei, ba, mai mult, a devenit violent și a apucat chiar să o lovească pe aceasta.
La fața locului au venit la scurt timp jandarmii, iar bărbatul a încercat să sară la bătaie și la aceștia. Nu-mai că el a fost imobilizat, încătușat, urcat în autospeciala Jandarmeriei și transportat la Medgidia, unde a fost predat polițiștilor. Bărbatul este cercetat în prezent pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9571 secunde