Tinerii pot depune planurile de afaceri, pentru a primi sprijinul de 10.000 euro

410
Întreprinzătorii în vârstă de până la 35 de ani pot depune, începând de astăzi, planurile de afaceri în cadrul Programului de sprijinire a debutanților în afaceri, prin care pot beneficia de finanțare de până la 10.000 de euro.
Planul de afaceri trebuie să cuprindă investiții în active corporale și/sau necorporale, pe o perioadă determinată, în scopul realizării unor obiecti-ve clare, concrete și reale, se arată în Ghidul Solicitantului aferent Progra-mului pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către tinerii întreprinzători.
Pot fi finanțate achiziția de terenuri pentru construcții și/sau amenajări efectuate în cadrul proiectului, construirea sau achiziția de spații destinate realizării activității pentru care s-a solicitat finanțare, de mobilier, echipamente tehnologice, mașini, utilaje și instalații de lucru, aparate și instalații de măsură, control și reglare, tehnică de calcul, de mijloace de transport, cu excepția achiziției de vehicule de transport rutier de mărfuri, solicitate de întreprinderile care efectuează transport rutier de mărfuri în numele terților. (A.C.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7008 secunde