Vernisaj la 15 ani

403
Sâmbătă, 19 februarie, de la ora 17, la Cercul Militar, în Sala Coloanelor, are loc vernisajul expoziției de pictură și grafică, intitulată "Chemarea Culorilor", semnată Cristina Graure. Lucrările elevei, cu natură statică, sunt realizate în creion, cărbune, tuș sepia și acuarelă.
Cristina Graure este elevă în clasa a VIII-a la Școala "Gala Galaction" din Mangalia și frecventează cursurile de pictură ale profesorului german de origine română Karl Robert Perko, de aproximativ un an. Se pregătește pentru design vestimentar și a început să studieze de la creion ajungând la toate tehnicile de desen.
Prezentă la diferite evenimente de gen, Cristina Graure a obținut multe diplome, cum ar fi la expoziția de pictură și grafică de la București și Slatina, "Martirii Revoluției", coordonator criticul de artă Ilie Roșianu, expoziția de la Liceul Teoretic "Callatis", expoziția din incinta hotelului "President" din Mangalia "Primăvara Culorilor", expoziția națională organizată în amintirea artiștilor plastici la Casa Armatei.
Vernisajul de sâmbătă este susținut de pictorul german de origine română Karl Robert Perko, membru al Uniunii Artiștilor Plastici Europeni din Bruxelles.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Diverse : Mărțișoare pentru copiii nevoiași
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Diverse : Când lăsăm copilul singur acasă?
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Diverse : Agenda Clubbing
Vineri, 18 Februarie 2011
Stire din Diverse : Isi face cuib din parul cailor
Pagina a fost generata in 1.8289 secunde