Hoț "pasionat" de Dacia Logan

713
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus magistraților constănțeni arestarea pentru o perioadă de 29 de zile a lui Tudorel Marian Petcu, pentru comiterea infrac-țiunii de furt calificat.
Procurorii spun că, în noaptea de 3/4.07.2010, individul a sustras, prin efracție, dintr-un autoturismul marca Dacia Logan, parcat pe bulevardul Mamaia, un radio CD marca Sony - Explode și un portofel în care se aflau cartea de identitate, permisul de conducere, un card bancar, carnetul de student, cauzând un prejudiciu în valoare de 450 de lei.
De asemenea, în noaptea de 29/30.06.2010, prin forțarea sis-temului de închidere al portierei dreapta față de la un alt autoturism marca Dacia Logan, parcat pe str. Dezrobirii, a pătruns în interior și a sustras un radio CD JVC cauzând un preju-diciu în valoare de aproximativ 900 de lei.
În noaptea de 12/13.07.2010, prin forțarea sistemului de închidere al portierei stânga față de la auto marca Dacia Logan, parcat tot pe str. Dezrobirii, a pătruns în interior, de unde a sustras o stație emisie recepție marca Darita 440, antena aferentă, iar din portbagaj, o trusă de scule, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 800 lei.
Magistrații de la Judecătoria Constanța urmează să decidă dacă vor emite pe numele lui Tudorel Marian Petcu un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2283 secunde