Jocuri marca JCI Constanța

Relaxare și adrenalină într-un traseu off-road prin Cheile Dobrogei

1546
Relaxare și adrenalină într-un traseu off-road prin Cheile Dobrogei - 4f19db24df92ac01fb9e47786a2af831.jpg
Când ai un scop bine definit - să-i scoți pe antreprenorii de lângă tine din crisparea unei săp-tămâni tensionate, în care cifrele de afaceri sunt mai presus de orice, când ai un scenariu stabilit – să le scoți în evidență performanțele prețioșilor cai putere în care investesc enorm, și nu în cele din urmă o strategie de joc care le va demonstra cât de bine se pot relaxa, atunci EVENIMENTUL E GATA!
Sâmbătă, 12 februarie, JCI Constanța, cu sprijinul membrilor forumului Club4x4. ro și Active Training, a organizat un eveniment off-road la care au participat membrii JCI Constanța, membrii forumului Club4x4.ro, parteneri și oameni de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road.
Pentru necunoscători, JCI Constanța, dincolo de traducerea inițialelor: Junior Chamber International, este o organizație de tineri antreprenori constănțeni, cu vârste cuprinse între 18 și 40 ani. Ei sunt "vinovați" pentru distracția maximă de care au avut parte sâmbătă cei 105 tineri antreprenori, oameni-cheie în companii și alte organizații, proprietari de afaceri și cele 44 de "furioase mașinuțe" scoase pe un traseu off-road deloc simpatic: Constanța - Năvodari - Canal Midia Năvodari - Corbu - Tașaul - Piatra - Sitorman - Gura Dobrogei - Casian sat - Cheia - Cheile Dobrogei - peștera Casian - complex turistic - Mânăstirea Casian.
Iar jocul la care au acceptat cu bucurie să ia parte, dincolo de traseul prestabilit, a presupus și câteva ghidușii care i-a pus la încercare pe coechipierii necunoscuți, în punctele de control special create în cadrul diverselor ateliere de echipă.
Și cum afacerile sunt afaceri și noaptea în somn, prânzul servit la Mânăstirea Casian le-a oferit participanților posibilitatea nu numai de a socializa, dar și de a stabili noi contacte.
La succesul evenimentului și-au dat mâna patru mari jucători pe piața auto din România, dar și oameni de afaceri constănțeni care au oferit suportul lor pentru ca în final toată lumea să exclame: WOW!
Cu acest prilej a fost lansat și site-ul comunității pasionaților de off-road în Dobrogea care este www.offroadindobrogea.ro.
Același JCI Constanța va fi, în vara aceasta, gazda unui foarte important eveniment național care îi va reuni la malul mării pe toți membrii săi, tineri antreprenori români, imediat după ce la Tarragona se va desfășura faimoasa Conferință Internațională.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 14 Februarie 2011
Stire din Fun : Micul dejun, ieri și azi (I)
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Animale nou apărute în România
Sâmbătă, 12 Februarie 2011
Stire din Fun : Înțelegându-i pe ingineri
Pagina a fost generata in 1.8354 secunde