Instanța a decis: Primăria Constanța să plătească pentru dezastrul podului IPMC

980
Magistrații Tribunalului Constanța consideră că Inspectoratul Județean în Construcții a amendat pe bună dreptate SC Confort Urban SRL, societate aflată în subordinea Primăriei Constanța, cu privire la starea deplorabilă în care a ajuns podul IPMC.
În vara anului trecut, după ce două plăci din beton armat s-au desprins din pod și au căzut într-o gospodărie, inspectoratul a realizat un amplu control. În urma verificărilor, administratorul podului, adică SC Confort Urban SRL, a fost amendat cu 7.650 de lei - pentru că nu a ținut un jurnal al evenimentelor privind podul și pentru că nu a dus la îndeplinire măsurile dispuse în urma unui control anterior, efectuat în 2006.
Reprezentanții SC Confort Urban SRL s-au adresat instanței de judecată, dar, judecătorii au stabilit că amenzile au fost aplicate cu respectarea legii.
"Hotărârea Tribunalului Constanța vine să confirme că Inspectoratul Județean în Construcții nu face decât să respecte și să aplice legea. Pentru noi însă, faptul că amenda a rămas în sarcina SC Confort Urban SRL nu este suficient. Interesul nostru este ca podurile IPMC și Cumpenei să poate fi folosite fără a fi niciun pericol pentru constănțeni", ne-a declarat Christian Gigi Chiru, șeful IJC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Ianuarie 2011
Stire din Social : Scandal la Cernavodă
Marţi, 18 Ianuarie 2011
Stire din Social : Escrocherii cu lacrimi
Pagina a fost generata in 2.0731 secunde