Casă jefuită

422
Sâmbătă seara, patru persoane au prădat o locuință din Constanța, de unde au furat bijuterii în valoare de 50.000 de lei. Doar unul dintre suspecți a fost prins de polițiști și reținut, oamenii legii făcând cercetări în vederea depistării celorlalți infractori.
Polițiștii de la Secția 1 spun că au fost sesizați, sâmbătă seara, în jurul orei 19,30, prin 112, că persoane necunoscute au intrat într-un imobil situat pe strada Nicolae Grigorescu, dar, fiind surprinși în flagrant, au reușit să fugă. Locatarii imobilului au reușit totuși, prinderea unuia dintre suspecți, care a fost preluat, ulterior, de o patrulă de jandarmi.
Acesta se numește Lapte Sinan, de 28 de ani, din Hârșova, asupra sa fiind găsite trei mănuși din material textil.
În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că Sinan a avut trei complici, cu care a intrat în imobilul respectiv, dar, datorită sistemului de alarmă, care s-a declanșat și a alertat proprietarul, ce a venit imediat la fața locului, suspecții au părăsit imobilul, cu bunuri în valoare de doar… 50.000 de lei!
Anchetatorii l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe Lapte Sinan, urmând a fi prezentat magis-traților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea in-fracțiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate în vederea identificării celorlalți complici și recuperarea prejudiciului creat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : "Nu mai aveau bani, erau ruinați!"
Pagina a fost generata in 2.0221 secunde