Au jefuit o casă

475
Polițiștii din localitatea Corbu cercetează, în stare de libertate, trei tineri, doi din Valu lui Traian, iar altul din orașul Murfatlar, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii spun că, Nicolae Fred, de 21 de ani, Mărioara Dănilă, de 22 de ani, și Adrian Coroană, de 20 de ani, la data de 29 decembrie 2010, în jurul orei 13, au furat din locuința unei femei din localitatea Corbu suma de 1.500 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40%, spun anchetatorii.
Plecând de la sesizarea persoanei păgubite, polițiștii din Corbu, ajutați de colegii lor din Năvodari, au stabilit că la locuința părții vătămate s-au prezentat doi tineri însoțiți de o fată care, sub pretextul că vor să schimbe o butelie, pe timpul efectuării tranzacției, profitând de neatenția proprietarilor, au sustras din locuință suma de 1.500 de lei. Cei trei au plecat apoi cu un autoturism.
Polițiștii au demarat cercetările și au descoperit, în primă fază, doar autoturismul, abandonat pe o stradă din Năvodari. În scurt timp, oamenii legii au ajuns și la făptuitori, pe care i-au identificat în persoana lui Nicolae Fred, de 21 de ani, și Mărioara Dănilă, de 22 de ani, ambii din Valu lui Traian, și Adrian Coroană, de 20 de ani, din orașul Murfatlar.
Cei trei tineri sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Bogatu, primul cap căzut
Pagina a fost generata in 2.1041 secunde