Instalație artizanală de furat produs petrolier descoperită la Sibioara

601
Un bărbat de 59 de ani, din Mihail Kogălniceanu, este cercetat în stare de reținere de polițiștii din localitate pentru comiterea infracțiunii de tentativă de furt calificat.
La data de 11 decembrie a.c., în urma unei sesizări făcute prin 112, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au fost anunțați că, în zona Grupului Social Sibioara, conducta de scurgere, cu diametrul de 90 de centimetri, care se află în conservare, este tăiată în zona superioară, având un orificiu de aproximativ 50 de centimetri.
În urma cercetărilor efectuate în interiorul conductei de scurgere, polițiștii au descoperit o instalație artizanală care perfora conducta de transport produs petrolier aparținând unei societăți comerciale de profil.
Traseul instalației artizanale se întindea pe o distanță de aproximativ 180 de metri, finalizându-se pe un teren aparținând lui Hristu Doga, de 59 de ani, din Mihail Kogălniceanu.
Pe acel teren, care era împrejmuit cu un gard, se afla o construcție din lemn, în interiorul căreia, sub un pod fals din lemn, s-a găsit capătul instalației artizanale. La locul respectiv nu a fost găsit însă vreo cantitate de produs petrolier.
Instalația artizanală a fost dezafectată, fiind remediată, totodată, și avaria produsă conductei de transport țiței, urmând ca reprezentanții societății să asigure cu capac metalic și conducta aparținând SNIF Mihail Kogălniceanu, pentru a fi prevenită pătrunderea și folosirea instalației artizanale.
Hristu Doga a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Un tată disperat își caută fiica!
Miercuri, 15 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Tânără dată dispărută, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 2.1777 secunde