Doi inspectori de la Finanțele Publice Constanța, prinși primind 2.000 de euro mită

1635
Doi inspectori de la Finanțele Publice Constanța, prinși primind 2.000 de euro mită - 9ecf898a40dac65f45e0e39221d940b2.jpg
Doi inspectori ai Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Constanța au fost prinși, ieri, în flagrant, în timp ce primeau 2.000 de euro drept mită de la un administrator de societate comercială pentru a nu lua măsurile legale ce se impun pentru neînregistrarea în evidențele contabile a unor facturi.
Flagrantul a avut loc, ieri, în urma denunțului făcut la Direcția Generală Anticorupție de către un cetățean, care a spus că, la data de 8 decembrie, a fost contactat telefonic de o persoană, care s-a recomandat că ar fi de la ANAF, și care i-a solicitat să se întâlnească pentru a discuta anumite nereguli constatate în actele financiare ale firmei administrate de el.
A urmat apoi întâlnirea, la care au venit două persoane, care s-au prezentat a fi inspectori ai Fiscului. Aceștia i-au spus administratorului că, în urma studierii documentelor firmei, au constatat că nu a emis o factură către o societate din Bulgaria, fapt pentru care riscă să îi fie întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.
Ulterior, unul dintre cei doi inspectori i-a spus de la obraz denunțătorului că, pentru a ieși bine la control și a scăpa de altă problemă ulterioară, ar fi bine să scoată din buzunar o "atenție" de 2.000 de euro.
În urma flagrantului, cele două persoane au fost identificate în persoana lui Costel Bafan și Adrian Cimpoaie, ei fiind într-adevăr inspectori în cadrul DGFP Constanța, motiv pentru care dosarul a fost preluat de Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3961 secunde