La furat cu scuterul

1117
Doi tineri din Ovidiu sunt cercetați de polițiști pentru că au furat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, două baterii auto, în valoare de 1.300 de lei, de la un autobuz care se afla parcat pe raza localității.
Polițiștii din Ovidiu au fost sesizați de comiterea furtului în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 24, chiar de șoferul autobuzului. Acesta s-a plâns că persoane necunoscute au furat două baterii de la mașină.
La scurt timp, oamenii legii au reușit să identifice cele două persoane suspecte de comiterea furtului. Acestea au încercat să fugă de polițiști folosindu-se de un motoscuter, pe care aveau și cele două baterii furate. Observând însă că polițiștii îi ajung din urmă, hoții au abandonat mopedul și bunurile furate și au încercat să se ascundă.
În primă fază a fost prins de polițiști Emanuel Micu, de 19 ani, din Ovidiu, dar la scurt timp a fost găsit și adus la sediul Poliției și cel de-al doilea suspect, Saisuf Asan, de 18 ani, din aceeași localitate.
Prejudiciul creat, de 1.300 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate, cei doi tineri fiind cercetați, în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde