Unde era "marea" corupție!

Judecați pentru că au primit 10 euro drept mită?!

1551
Polițiștii de frontieră Stelian Constantin, de 30 de ani, din Călărași, și Sorin Silviu Constantin, de 37 de ani, din Ostrov, judecați de Tribunalul Constanța pentru comiterea infracțiunii de luare de mită au solicitat, ieri, achitarea.
Procurorii au cerut condamnarea la pedeapsa închisorii a celor doi, pe când avocații au criticat întreg materialul de urmărire penală, spunând că la dosar nu există probe care să demonstreze că inculpații s-ar face vinovați de comiterea infracțiunii de luare de mită. "Fapta de luare de mită nu a fost probată în nicun fel (…) Nu există imagini, dovezi, că suma a fost dată. Este doar o susținere a lui Tănase Stelian (n.r. - denunțătorul) (…) Procesele verbale au fost trunchiate și modelate pentru a arăta vinovăția, că ar fi primit «fabuloasa sumă de zece euro drept mită»" - au susținut avocații în fața judecătorilor de la Tribunal.
Judecătorii au amânat pronunțarea pentru data de 8 noiembrie.
Cei doi polițiști sunt acuzați că, în complicitate cu un polițist bulgar, permiteau diferitelor persoane să transporte prin punctul de trecere a frontierei dintre România și Bulgaria produse interzise de lege în schimbul unor sume de bani. Ei au fost prinși în flagrant în luna decembrie 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9551 secunde