"Marinarii" nu vor avea un meci ușor în sferturile Cupei României

Cine este omul de care se teme Farul?

1145
Cine este omul de care se teme Farul? - a03c8237aca3b143ed0cfb650dc8542b.jpg

Articole de la același autor

Una dintre cele mai interesante partide din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la rugby este cea dintre RCJ Farul Constanța și CSM București. Deși calculul hârtiei îi indică favoriți la calificare, "marinarii" nu vor avea parte nici pe departe de un meci ușor.

Farul trebuie să se teamă de CSM București. Chiar dacă este nou promovată în Divizia Națională, formația din Capitală este una periculoasă, condusă de un antrenor care cunoaște Constanța ca pe propriile buzunare.
Este vorba despre un tehnician din "noul val", în vârstă de 42 de ani, fost jucător al Farului, călit mai apoi în campionatele Fran-ței, unde s-a și specializat în meseria antrenor. A revenit pe litoral dornic de muncă, de afirmare și, mai ales, dornic să-și pună în aplicare cunoștințele dobândite în "Hexagon". A pregătit echipa de juniori mari a Constructorului-Cleopatra, apoi pe cea de seniori, în Divizia A și, pentru un sezon, în Divizia Națională.
După retragerea acestei echipe, și-a căutat un nou angajament. Cum Farul rămăsese fără antrenor, lumea îl și vedea instalat pe bancă, în Primăverii. N-a fost să fie așa. A plecat în București, luând cu el și un grup de jucători de mare perspectivă, precum Munteanu, Petreanu, Florea sau Zainea.
Cunoscătorii și-au dat seama despre cine vorbim. Profilul tehnicianului este clar: Cristian Brănescu. Diplomat, "Francezul" spune că Farul pornește cu prima șansă, dar sunt convins că dorința sa de victorie este uriașă. De altfel, CSM s-a impus în fața Constanței la rugby în 7, dar nimic nu se compară cu rugby-ul în XV.
Iată și programul celorlalte partide din sferturile Cupei: Dinamo - Steaua (stadion "Arcul de Triumf"; sâmbătă, 30 octombrie, ora 19.00, în direct la GSP TV), RC Grivița - CSM Știința Baia Mare și U Cluj - RCM Timișoara.
v v v
Suporterilor selecționatei Stejarii București care doresc să susțină echipa la meciul cu Stade Francais Paris, din deplasare, au ocazia de a călători în Franța cu numai 255 de euro / persoană. Se asigură transport cu avionul și trei nopți de cazare, în perioada 14-17 decembrie. Amănunte, pe site-ul frr.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul merita mai mult (galerie foto)
Pagina a fost generata in 0.982 secunde