"Marinarii" vor întâlni pe CSM București în sferturile de finală ale Cupei României la rugby

"Farul e favorită, dar nici noi nu vom face figurație"

946
RCJ Farul Constanța va întâlni pe CSM București în sferturile de finală ale Cupei României la rugby, s-a stabilit, ieri, la tragerea la sorți efectuată la sediul FRR din Capitală.
Formația bucureșteană este antrenată chiar de fostul jucător al Farului, Cristian Brănescu, iar în lot se regăsesc mai mulți rugbiști care s-au format la cluburile de pe litoral.
"Farul are mai multă expe-riență, este o echipă care s-a bătut la titlu și, bineînțeles, por-nește cu prima șansă. Îi asigur însă pe iubitorii rugby-ului că nici noi nu vom face figurație. Ne vom pregăti cât vom putea mai bine, să vedem și unde vom juca", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Brănescu.
Capul de afiș al sferturilor Cupei este eternul derby Dinamo - Steaua. Celelalte partide sunt RC Grivița - CSM Știința Baia Mare și U Cluj - RCM Timișoara.
Datele și locurile de desfășurare ale partidelor se vor stabili de comun acord de către cluburi, până mâine. Tragerea la sorți a partidelor din semifinale va avea loc luni, 1 noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul merita mai mult (galerie foto)
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Sport : Farul înalță baricade în fața Săgeții
Pagina a fost generata in 0.2976 secunde