Întăriri pentru echipa de handbal feminin CS Tomis

Dorina Cărbune se antrenează sub comanda lui Ion Crăciun

367
Dorina Cărbune se antrenează sub comanda lui Ion Crăciun - 8cff56331ab43e3d02cbb7953b7e6dba.jpg
După un sezon petrecut în Turcia, la formația Uskudar BSK, handbalista constănțeană Dorina Cărbune și-a exprimat dorința de a reveni acasă. În vârstă de 25 de ani, jucătoarea s-a alăturat lotului Tomisului, pregătindu-se cot la cot alături de coechipiere.
"Dorina se antrenează deja sub comanda lui Ion Crăciun și sunt mari șansele de a fi păstrată în lot. Cred că o vom legitima curând, mai ales că este o jucătoare crescută la Constanța (n.r. - la CSS 1; lansată în handbalul mare de CS Tomis) și care, sunt convins, nu și-a spus ultimul cuvânt. Poate fi o soluție viabilă pentru postul de extremă dreapta. Este puțin în urmă cu pregătirea fizică, pentru că nu mai jucase în Turcia de patru luni, dar are resurse să recupereze timpul pierdut", a declarat președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu.
În sezonul 2009 / 2010, Dorina Cărbune a evoluat cu Uskudar BSK în Cupa EHF, înscriind 20 de goluri, în cele patru meciuri disputate. Echipa turcă a fost eliminată în turul patru, de către sârboaicele de la Naisa Nis, după ce trecuse, în turul trei, de ibericele de la Akaba Bera Bera.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4776 secunde