Ajutați o fetiță de doi ani să învingă leucemia!

649
Ajutați o fetiță de doi ani să învingă leucemia! - de8c722cd9b8fcac74b13a1a5922629b.jpg
O fetiță de doi anișori are nevoie de ajutorul semenilor pentru a învinge boala cruntă de care suferă. În luna martie 2009, micuța Marina Denisa a fost internată în Spitalul Județean Constanța, unde a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică cu risc grav. Având în vedere gravitatea cazului, medicii constănțeni au decis să o transfere la Spitalul "Marie Curie" din București. Timp de nouă luni a fost internată în această unitate spitalicească, iar în decembrie, când a plecat acasă, cadrele medicale au dat indicații clare cum trebuie urmat tratamentul în continuare.
Pe 20 iunie, la ultimul control efectuat în spitalul bucureștean, medicii au dat ver-dictul: boala a recidivat și, de data aceasta, singura speranță este transplantul de măduvă. "Suntem internate de două săptămâni, ne-au spus că nu ne mai pot trata, că tot ce se mai poate face pentru fetiță este transplantul de măduvă, într-o clinică din străinătate, din Italia sau din Spania. Medicii ne-au spus că ne trebuie în jur de 150.000 de euro, dar noi nu avem de unde să strângem acești bani", ne-a spus Adina Zamfi-rache, mămica fetiței. "Este greu să o văd pe un pat de spital. Nici nu știa să vor-bească sau să stea bine în picioare și deja făcea perfuzii", își amintește mama.
Cei care doresc să o ajute pe Marina Denisa pot face donații în conturile RO63BRDE140SV65812091400 (în lei, pe numele Adina Nicoleta Zamfirache) și RO26BRDE130SV13488301300 (în euro, pe numele Lucian Botofan). Totodată, pentru că micuța trebuie să facă zilnic transfuzii de sânge și plasmă, părinții îi roagă pe cei care au grupa sanguină A2 Rh pozitiv să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, pentru Marina Denisa Botofan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0633 secunde