Week-end-ul târgurilor bio

424
Prima ediție a Salonului de bunătăți
În Satul de Vacanță, lângă Roata Mare, sâmbătă, 26 iunie, și duminică, 27 iunie, are loc prima ediție a Salonului cu bunătăți. Evenimentul își propune să reunească expozanți atât din toate colțurile țării, cât și internaționali, din domenii alimentare cât mai variate și nu numai. De la preparate tradiționale cum ar fi brânza de Sibiu, brânza de burduf cu mărar sau busuioc, telemea proaspătă, caș cu măsline, urdă cu măsline, cașcaval împletit, cașcaval afumat, telemea cu chimen, covrigi de Buzău până la miere cu mentă, miere cu migdale, produse apicole. Pastrama de porc, cârnați de oaie, pastramă de oaie, kaizer, pastramă de vițel, dar și prăjituri de casă, turtă dulce, colaci secuiești sau cireșe, vișine, mere, nuci, prune uscate și fructe de pădure vor îmbia cu siguranță vizitatorii să zăbovească câteva clipe în fața standurilor.
De asemenea, va fi prezentată o gamă variată de cosmetice naturale, organice și bio, din cele mai variate regiuni ale lumii și cu cele mai variate conținuturi. Nu vor lipsi nici accesoriile hand-made și bijuteriile făcute manual, amplasate la loc de cinste într-o aripă specială a târgului. Intrarea este gratuită!

Târgul Național Bio Fair 2010
Tot în acest în week-end, dar pe plaja din Eforie Nord, se desfășoară a doua ediție a Târgului Național Bio Fair 2010. La eveniment, vor participa producători din domeniul bio, cu cele mai diversificate produse, de la miere, confecții bio, produse fără gluten, siropuri naturale, cafea organică până la dulciuri fără zahăr sau tincturi medicinale și nutriționale. Programul de vizitare este cuprins între orele 8,00 – 21,00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Stire din Diverse : Genius a lansat FaceCam 315
Sâmbătă, 26 Iunie 2010
Stire din Diverse : Pui cu mozarella
Pagina a fost generata in 2.6783 secunde