Protest sub ochii procurorilor

Sora lui Săceanu a vrut să se sinucidă pentru că fiul ei a fost arestat (galerie foto)

3312
Sora lui Săceanu a vrut să se sinucidă pentru că fiul ei a fost arestat (galerie foto) - 4952780ffeb173ba65eef859b8b13c1b.jpg
O femeie a vrut să se arunce, ieri, de pe un bloc situat vizavi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, de pe strada Avram Iancu, din Constanța, supărată că fiul ei a fost arestat.
În cursul zilei de ieri, Nagie Iașar, de 54 de ani, sora lui Ismail Iașar, cunoscut sub denumirea de Săceanu, s-a urcat pe clădire și a amenințat că se sinucide dacă fiul ei, Giuniet Suliman, de 33 de ani, nu va fi pus în libertate. Femeia susținea că băiatul ei a fost condamnat și arestat pe nedrept și amenința că își pune capăt zilelor deoarece nu suportă nedreptatea făcută copilului ei.
La fața locului s-au strâns zeci de rude și oameni curioși care strigau la femeie să nu se arunce de pe bloc. Polițiștii de la Secția 3 au venit și ei pentru a încerca să rezolve situația creată. În cele din urmă, după aproximativ o oră, femeia a fost convinsă să renunțe la gestul sinucigaș. Cu toate acestea, ea a spus că dacă până mâine (n.r. azi) băiatul ei nu va fi eliberat, ea tot se va sinucide.
Duminică, patru polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale l-au prins, pe strada Fulgerului, din Constanța, pe Giuniet Suliman, de 33 de ani. Tânărul era dat în urmărire națională după ce a fost condamnat definitiv la opt ani și șase luni de închisoare pentru tentativă de omor, astfel că a fost dus, imediat, în arestul IPJ Constanța. El urmează ca zilele următoare să fie transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranță de la Poarta Albă, unde își va executa pedeapsa.
În urmă cu ceva timp, magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins ca nefondate recursurile declarate de Giuniet Suliman și Memet Omer, cei doi bărbați acuzați de tentativă de omor în urma conflictului care a avut loc, în luna iunie 2004, la Clubul de noapte "Occident 68", din Constanța. Prin urmare, decizia emisă de Tribunalul Constanța, și menținută de Curtea de Apel, a fost pusă în aplicare, mai exact, cei doi au fost trimiși în spatele gratiilor pentru o perioadă de opt ani și șase luni.
În data de 18 spre 19 iunie 2004, în jurul orei 2, polițiștii de la Secția 3 au fost anunțați telefonic de dispeceratul Serviciului de Ambulanță Constanța de faptul că la clubul de noapte "Occident 68", situat pe strada General Manu, a avut loc un conflict în urma căruia două persoane au fost transportate în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Echipajul deplasat la fața locului, împreună cu o echipă a Serviciului de Investigații Criminale, a stabilit că agenții de pază Marian Enache, în vârstă de 21 de ani, și Claudiu Vasile Grecu, în vârstă de 36 de ani, ambii din Constanța, au fost bătuți și înjunghiați de un grup format din trei tineri de etnie turcă. Din primele cercetări a reieșit că incidentul nu ar fi fost un act premeditat, ci o reacție spontană, provocată de unele neînțelegeri la intrarea în club. Ajutați de cuțite și bâte, agresorii au aplicat paznicilor o bătaie soră cu moartea.
Marian Enache a fost înjunghiat în burtă, având intestinele scoase, iar Grecu a fost parțial scalpat. Imediat după constatarea faptei penale, polițiștii au demarat o anchetă pentru a-i identifica și reține pe agresori. S-a format un cerc de suspecți, iar după o lună de zile au fost identificați doar doi dintre agresori, Giuniet Suliman și Memet Omer care au fost arestați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.148 secunde