Callatis Mangalia - CS Năvodari 21-8, în derby-ul dobrogean al Diviziei A

Rugby-ul se poate juca și din pasiune

1660
Rugby-ul se poate juca și din pasiune - 54131750400c405b83bf61f22889371f.jpg

Articole de la același autor

Meci spectaculos de rugby pe stadionul "Marina" din Mangalia, între Callatis și CS Năvodari. Derby-ul Seriei Est a Diviziei A, la care au asistat și reprezentanți ai Federației Române de Rugby, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 21-8.

Profitând de vremea frumoasă de afară, câteva sute de iubitori ai sportului cu balonul oval au venit în tribunele arenei din sudul litoralului, pentru a urmări derby-ul Seriei Est a Diviziei A, în care, față în față, s-au aflat Callatis Mangalia și CS Năvodari. Și nu au regretat alegerea făcută, pentru că meciul a fost unul de calitate.
Victoria a revenit formației gazdă, cu scorul de 21-8, punctele învingătorilor fiind reușite de Viorel Bujoreanu (două eseuri), Cosmin Isai (un eseu) și Gabriel Slușar (trei transformări). S-au mai remarcat jucătorii Pârvu și Croitoru, ultimul purtător al banderolei de căpitan.
Callatis a câștigat, dar nu și-a adjudecat și punctul bonus ofensiv, pentru că a înscris numai trei eseuri, în timp ce Năvodariul n-a primit nici ea bonusul defensiv, deoarece a cedat la o diferență mai mare de șapte puncte.
"Valoarea echipei Callatis depășește nivelul Diviziei A, în care evoluează momentan. Pentru sezoanele viitoare, obiectivul este promovarea în Divizia Națională și numai problemele financiare au fost cele care au împiedicat realizarea sa până acum. Mangalia este reprezentată în țară și prin sport, iar băieții aceștia luptă să arate că se poate evolua foarte bine cu pasiune. Încercăm să-i sprijinim și pe mai departe, pentru a accede în primul eșalon valoric, așa cum merită", a declarat primarul Mihai Claudiu Tusac.
v v v
Elevii care doresc să fie componenți ai clasei cu program special de rugby de la Grupul Școlar "I. Gh. Duca" sunt așteptați, zilnic, între orele 10.00 și 14.00, la selecțiile de la CS CFR și de la Grupul Școlar "I. Gh. Duca". Înscrieri la trialuri se pot face și la telefoanele 0730/664.396 sau 0747/220.150.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6906 secunde