Cristian Fălcuș, zis "IPU", va fi audiat în dosarul "Bamburic"

492
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, vineri, amânarea dosarului în care Dănuț-Maricel Mustață, Daniel-Lili Dediu și Nicolae Dănilă sunt judecați pentru tentativă de omor asupra omului de afaceri Liviu Dorin Bamburic. La dosarul cauzei, avocatul lui Bamburic a depus o adresă în care anunță instanța că a reziliat contractul cu partea vătămată Bamburic. De partea cealaltă, avocatul celor trei inculpați, Dumitru Hagiu, a anunțat de asemenea instanța că nu se poate prezenta pentru că are trei dosare la Tribunalul Galați, printre care unul cu inculpați arestați
Pentru termenul următor, din data de 25 iunie, instanța a dispus să fie citat martorul Cristian Fălcuș, zis "IPU", pentru care, de altfel, procurorii au disjuns cercetările în momentul trimiterii în judecată a celor trei inculpați din acest dosar.
Potrivit rechizitoriului, Mustață a încercat să îl omoare pe omul de afaceri constănțean Liviu Dorin Bamburic, care a fost împușcat cu nouă focuri de armă, la mijlocul lunii ianuarie 2008.
Bărbatul a fost ajutat de ceilalți doi indivizi, care îl urmăriseră pe Bamburic în mai multe rânduri, în încercarea de a pune la punct un plan perfect pentru comiterea faptelor. Pe 16 ianuarie 2008, cei trei l-au urmărit pe Bamburic și, la intrarea în locuință, Mustață l-ar fi împușcat. După mai multe intervenții chirugicale, Bamburic a scăpat cu viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2191 secunde