Tineretul liberal de la municipiu contestă alegerea lui Manea, dar, paradoxal, nu-și asumă demersul

2982
Biroul Municipal al tineretului liberal constănțean a dat, ieri, publicității, un fax în cadrul căruia menționează că va contesta "rezultatul alegerilor Adunării Generale Municipale Constanța desfășurate pe data de 22 mai". Reamintim că, la finalul săptămânii trecute, liberalii constănțeni au ales un nou președinte al Organizației Municipale a PNL Constanța, în persoana lui Victor Manea, rămas singur în cursă după ce fostul prefect Dănuț Culețu, contracandidatul său, s-a retras acuzând faptul că a fost "driblat" printr-o organizare defectuoasă a evenimentului.
Astfel, gestul tineretului PNL, Organizația Municipală, al cărui lider este Gabriel Iorga, a anunțat, ieri, că va contesta rezultatul alegerilor. Curios este, însă, că faxul nu poartă decât o semnătură indescifrabilă, fiind scris de mână, în vreme ce hârtia pe care a fost redactat nu poartă nici antet, nici sigla PNL. De aceea, pentru confirmarea veridicității acestui demers, am încercat să îl contactăm pe președintele tineretului liberal de la municipiu, dar acesta din urmă nu a fost de găsit.
Despre acest pseudo-comunicat de presă, liderul TNL Constanța, Organizația Județeană, Claudiu Teliceanu, a declarat că este "o glumă nereușită". "Nu cunosc existența unui astfel de demers. Suntem profesioniști și nu lucrăm cu ciorne, iar Organizația Județeană a tineretului nu sprijină niciun gest în sensul anulării acestor alegeri. Este o glumă proastă, un demers total neprofesionist", a menționat Teliceanu.
Alegerea lui Manea în calitate de lider al Organizației Municipale a stârnit nemulțumiri în rândul organizațiilor de femei și pensionari liberali constănțeni, aceștia anunțând că vor contesta rezultatul alegerilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.446 secunde