Întâlnire Farul - Metalurg Donețk pentru un precontract în cazul lui Mățel

572
Întâlnire Farul - Metalurg Donețk pentru un precontract în cazul lui Mățel - c3d958586dcb4df502fa180063803a94.jpg
Pe Farul o așteaptă o nouă săptămână grea (cu două meciuri pe teren propriu), în care, sub amenințarea neprogramării, trebuie să plătească alte datorii către jucători. Oficialii clubului au declarat că depun eforturi pentru a face rost de bani, apelând însă și la înțelegerea fotbaliștilor, pentru plăți parțiale.
"Mai avem de plătit litigii, mai plătim și vrem ca până la finele campionatului să stingem toate aceste datorii", a declarat, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu, patronul Farului.
Nedelcu a anunțat că, zilele acestea, trebuie să se întâlnească cu reprezentanții lui Metalurg Donețk (locul opt în prima ligă a Ucrainei) pentru un precontract în cazul căpitanului echipei, Alexandru Mățel.
"Sunt reale discuțiile, dar Mățel va pleca la finele campionatului. Într-o zi - două, trebuie să ne întâlnim cu ucrainenii, fie la București, fie la ei. De asemenea, purtăm tratative cu echipe din străinătate pentru Matei, dar nu putem spune încă nimic", a arătat Giani Nedelcu. Farul speră să obțină și o sumă de pe urma precontractului cu Mățel.
"Am auzit și eu de Metalurg, dar cu mine n-a vorbit nimeni până acum", ne-a spus însă, ieri după-amiază, Mățel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8996 secunde