Colegiul Economic Mangalia, gazda colocviilor didactice

2802
Este pentru a doua oară când Colegiul Economic Mangalia găzduiește această manifestare consacrată cadrelor didactice. Instituția de învățământ își deschide porțile sâmbătă, 8 mai, pentru sesiunea de comunicări metodico-științifice Colocvii didactice.
Festivitatea de deschidere va fi oficiată de director ec. Anișoara Teodorescu, urmată de metodist Daniela Stoenescu, din partea Casei Corpului Didactic Constanța și de dr. Sorin Marcel Colesniuc, directorul Muzeului de Arheologie "Callatis" Mangalia. Prezentarea lucrărilor metodico-științifice pe secțiuni va începe după ora 10.00 și se va desfășura pe parcursul întregii zile.
Din programul zilei de sâmbătă mai face parte un scurt moment de teatru, prezentat de Trupa Thaliamar. Vor urma dansurile populare, în interpretarea micului grup de dans folcloric de la Școala "Gala Galaction", îndrumat de înv. Giorgiana Simionov. Și, pentru a împleti frumosul, arta cu treburile mai serioase, elevii Mădălina Ene și Alexandru Bugiulescu vor prezenta "Afacerea potrivită pe timp de criză", un plan de afaceri realizat sub directa supraveghere a prof. ec. Elena Viziteu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4478 secunde