Primul târg imobiliar virtual din România începe în iunie

497
Portalul www.imobiliare.ro organizează, în perioada 21 – 27 iunie, primul târg imobiliar virtual din România. Evenimentul se adresează exclusiv utilizatorilor de internet, aflați în căutarea unei locuințe, și se va concentra pe ansambluri rezidențiale din București și alte orașe mari din țară, printre care și Constanța.
Organizatorii estimează că la târg vor fi prezente cel puțin 30 de proiecte rezidențiale.
"Diferențele față de un târg obișnuit sunt semnificative, pornind de la investiție, care va fi de circa 15.000 euro. În cele șapte zile ale târgului estimăm că vom avea peste 65.000 de vizitatori unici", spune Adrian Erimescu, directorul general al portalului www.imobiliare.ro.
Târgul "Imosfera" va prelua anumite aspecte ale unui eveniment tradiționale – spații expoziționale, program de vizitare, servicii conexe.
În plus, se va pune accent pe facilitatea contactului direct între vizitatori și expozanți, prin implementarea unei platforme de chat.
"Costurile de participare, producție, logistică și resurse umane vor fi reduse cu cel puțin 50%. Interesant este că acest concept de târg virtual permite măsurarea unor indicatori cantitativi și calitativi specifici – numărul vizitatorilor la fiecare stand, perioada petrectută la un anumit stand, timpul de vizualizare a materialelor promoționale, numărul contractelor încheiate etc", explică Adrian Erimescu.
Expozanții pot alege între două modele diferite de standuri și își pot personaliza spațiul virtual, adăugând galerii de imagini, planuri, clipuri video și chestionare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7439 secunde