În zona Ovidiu - Galeșu

Opt persoane, prinse de jandarmi la furat de conducte

3347
Două echipaje de militari din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța care se aflau, sâmbătă, în jurul orei 18, în patrulare, în zona Ovidiu - Galeșu, au surprins opt persoane care decopertau, secționau și încercau să încarce în remorca unui camion aproximativ 150 de metri de conductă scoasă din uz.
La locul respectiv au mai fost găsite două excavatoare, un autotractor Volvo cu semiremorcă, un autoturism Dacia 1310 și o autoutilitară Mercedes.
În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că tronsonul respectiv de conductă (cu diametrul de 20 de cm) fusese dezgropat pe o lungime de 150 de metri.
Cei opt bărbați, din localitățile Siminoc, Nazarcea, Lumina și Poarta Albă, nu au spus jandarmilor de ce decopertau conducta respectivă și la ordinul cui și nici nu au putut justifica în vreun fel faptul că asupra lor au fost găsite 15 bucăți de conductă, de aproximativ 10 metri lungime fiecare, trei tuburi de oxigen, o butelie de aragaz și două aparate de tip autogen.
În aceste zile urmează a se face cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a proprietarului conductei și a identității persoanelor care au "comandat" deco-pertarea și dezafectarea ei.
Valentin Iulian Papu, de 32 de ani, din Nazarcea, Cristinel Nicu Țigmeanu, de 36 de ani, din Poarta Albă, Cosmin Florin Stoica, de 24 de ani, din Lumina, Nicolae Srivac, de 26 de ani, din Poarta Albă, Vasile Bercea, de 34 de ani, din Poarta Albă, Marius Uzum, de 29 de ani, din Poarta Albă, Gheorghiță Radu, de 25 de ani, din Nazarcea, și Stelică Negru, de 47 de ani, din Siminoc sunt cercetați pentru distrugere și furt calificat, dosarul lor urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2009
Stire din Eveniment : Prins de jandarmi la furat
Pagina a fost generata in 0.7929 secunde