A murit fostul farist Ion Caramalău

2648
Fostul fotbalist al FC Farul Ion Caramalău a murit, vineri, la Constanța, la doar 53 de ani, pierzând bătălia cu cancerul. Înmormântarea a avut loc ieri după-amiază, la Cimitirul Municipal.
Fost junior al Portului Constanța, Caramalău a evoluat fundaș stânga sau fundaș central, iar la echipa mare a Farului a ajuns în anul 1980, contribuind la promovarea "marinarilor" în Divizia A din sezonul 1980/1981, alături de fotbaliști precum Antonescu, Petcu, Buduru, Peniu, Gache, Turcu, Mustafa, Borali, Costaș, Nistor sau Drogeanu.
Cu Farul a susținut 51 de partide în prima divizie, părăsind clubul constănțean în 1986, pentru CFR Pașcani, unde a jucat încă trei ani, după care s-a retras din activitatea de fotbalist, la 33 de ani.
Ion "Nuțu" Caramalău era cum-natul lui Lucian Marinof (fost antrenor la Farul, în prezent tehnician la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi").
După ce i-a fost descoperită o formațiune tumorală malignă în gât, Caramalău a început lupta cu necruțătoarea boală, dar nici operația de la "Fundeni" (efectuată în urmă cu peste un an), nici tratamentele nu au dat rezultate. Pe 8 ianuarie a.c., fostul fundaș al Farului a fost trimis acasă, sănătatea sa înrăutățindu-se pe zi ce trecea. Vineri, 19 februarie, la ora 16,40, s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Februarie 2010
Stire din Sport : Chico revine miercuri la pregătirea Farului
Pagina a fost generata in 1.131 secunde