O parte din dosarul privind crimele dictate de Băhăian, declinat la DIICOT Ialomița

3126
Astăzi, la ora 10, magistrații de la Curtea de Apel Constanța vor judeca recursul formulat de Sergiu Băhăian împotriva deciziei Tribunalului Constanța prin care
s-a dispus emiterea pe numele lui a celui de-al doilea mandat de arestare preventivă, de această dată pentru comiterea infracțiunilor de constituire în grup infracțional organizat, înșelăciune și instigare la comiterea a două omoruri.
Între timp, ancheta procurorilor de la DIICOT Constanța continuă. Ei au dispus ca partea de probatoriu care privește omorul comis asupra lui Lucian Cernat, care ar fi fost aruncat, în anul 2008, în Dunăre, de pe podul rutier de la Cernavodă, după ce, inițial, a fost sedat și adus în stare de ebrietate, să fie declinat procurorilor de la DIICOT Ialomița, pe motiv că acesta ar fi fost lichidat pentru a ascunde activitatea infracțională economică la care se face referire în acel dosar.
În dosarul de la Constanța, anchetatorii au pus în mișcare acțiunea penală și față de Edward Marian Mărculescu, pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și aderare la grup infracțional organizat.
Pe de altă parte, lui Adrian Grigoraș (cel care a recunoscut, alături de Valentin Șlepac, comiterea crimelor) i s-a reținut că ar fi comis crimele în minorat, deși nici el, și nici Șlepac nu au precizat în ce perioadă a anului 2008 au comis crimele, susținând că… nu mai țin minte. Pe lângă faptul că este cercetat pentru comiterea a două dintre omoruri, Grigoraș mai este investigat pentru favorizarea infractorului în cazul omorârii lui Emilian Leonte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2228 secunde