Doi frați din Năvodari, spaima polițiștilor comunitari

603
Doi frați din Năvodari continuă să dea bătăi de cap și în cap polițiștilor comunitari din localitate. Pentru a nu știu câta oară, cei doi au stârnit un nou scandal din care, ca de obicei, cei mai șifonați au ieșit polițiștii comunitari.
Noul incident s-a produs vineri seara, când un polițist comunitar, Alexandru Cristian Vasile, aflat în civil și în timpul său liber, a fost atacat în fața casei sale de frații George și Dănuț Lazăr.
Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța, unde a primit îngrijiri de specialitate, refuzând însă să rămână internată.
După incident, mai mulți polițiști comunitari s-au deplasat cu un autoturism din dotare pe strada Grădinilor, unde locuiesc cei doi frați. Când s-au trezit cu oamenii legii la poartă, George și Dănuț Lazăr au început să arunce cu pietre în mașina poliției comunitare, pe care au șifonat-o serios, îndoindu-i tabla și spărgându-i geamurile. Văzând că nu e de glumă, comunitarii au anunțat Poliția Năvodari, care i-a reținut pe cei doi frați.
Alexandru Cristian Vasile a fost îndrumat către Serviciul de Medicină Legală pentru a-și elibera certificat medico-legal, iar în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale se va stabili și încadrarea juridică a faptei.
Până una alta, anchetatorii au dispus cercetarea agresorilor în stare de libertate, deși nu este prima oară când cei doi ultragiază polițiști.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7619 secunde