Mihai Bendeac, un maestru al comediei, și în "Doctor de femei"

400
Mihai Bendeac, un maestru al comediei, și în
Mihai Bendeac ne-a făcut dovada pe viu a talentului său exploziv în piesa "Doctor de femei", în regia lui Emanuel Pârvu, care a avut loc luni, la Casa de Cultură. Fostul monden are o inteligență scenică pe care o folosește pentru a crea situații, pentru a ieși din ele și, mai ales, pentru a-și însuși personajul până la contopire.
Jucând rolul unui prostovan incomod, care nu se prinde prea repede, dar care, atunci când înțelege, nici că mai uită acel lucru, Bendeac a reușit să facă publicul să râdă aproape la fiecare replică. Un sâsâit și peltic simpatic, care se ivește când nu te aștepți cu ale sale șosete galbene, un Pristanda modern și cam nebun, care iese din situații, de regulă, pe ușa din dos.
Alături de Bendeac au evoluat Anca Sigartău, Cristina Cioran, Adina Popescu, Mariana Dănescu, Emanuel Pârvu, Vlad Corbeanu și Gabi Costin, în rolul soțului încornorat, Adrian Titieni având, la rândul lui, o interpretare la fel de convingătoare.
Un moment neplăcut s-a produs la scena atelierului de croitorie, loc de întâlnire dintre doctorul Moulineaux, interpretat de Emanuel Pârvu, și amanta-stereotip, rol jucat de Cristina Cioran. După monologul doctorului urma intrarea în scenă a amantei, care întârzie, însă, să facă acest lucru. Astfel că Emanuel Pârvu pune capăt tensiunii, defulând: "Cristina a uitat să intre în scenă". Urât! Putea improviza sau s-o cheme în scenă pe numele personajului.
La finalul spectacolului, mai exact la sesiunea de autografe, Bendeac ne-a dezvăluit că vrea să prezinte un revelion îmbrăcat în chiloți și maiou, mai ales că, în noul trust la care a aderat, se poartă genul acesta de manifestări. De asemenea, ne-a anunțat că muncește foarte mult la noul său show de la Antena 1, dar că va continua să joace pe scenă, urmând să revină, în februarie anul viitor, la Casa de Cultură Constanța, cu același spectacol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1968 secunde