Derby-ul Diviziei Naționale de rugby juniori U19, Metrorex - CS Cleopatra, este precedat de "războiul" declarațiilor

752
Derby-ul Diviziei Naționale de rugby juniori U19, Metrorex - CS Cleopatra, este precedat de

Articole de la același autor

Președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan, a declarat, pentru "Cuget Liber", că este nemulțumit de calitatea terenului pe care se va disputa derby-ul etapei a doua a Diviziei Naționale de rugby juniori sub 19 ani, care va opune formației constănțene pe Metrorex.
"Meciul se va juca pe stadionul Ciurel. De fapt, e mult spus stadion, mai degrabă un maidan, plin de pietroaie. Terenul este într-o stare jalnică, iar pericolul ca jucătorii să sufere accidente grave este uriaș. Precedente există, pe Ciurel s-au petrecut incidente nefericite, în urma cărora rugbiștii au rămas luni întregi cu sechele. Stau și mă întreb oare cum au reușit cei de la Metrorex să omologheze acest teren? E conform normelor regulamentare? Cum a acceptat federația ca juniorii să-și rupă oasele pe maidane? Unde e protecția jucătorilor? În acest context, cred că derby-ul din week-end va fi unul de nivel calitativ îndoielnic. Noi nu vrem să facem contestație, ci să jucăm rugby, dar, pe un asemenea teren, nu se poate vorbi de procedee tehnice. Tot ceea ce ne-a mai rămas este să ne rugăm să nu plouă, pentru că se va transforma într-o mocirlă. Dacă noi oferim oaspeților condiții civilizate, corect mi se pare să fim la fel tratați de adversari când evoluăm în deplasare", a spus președintele Chirondojan.
Meciul Metrorex - CS Cleopatra se va disputa sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 12, la București. Arbitrează Gheorghe Sabău (Cluj).

Cristian Brănescu va antrena
Stejarii București
Biroul Federal al FRR a decis ca antrenorul prim-divizionarei Constructorul-Cleopatra, Cristian Brănescu, să facă parte din colectivul tehnic ce se va ocupa de pregătirea selecționatei Stejarii București / România A. Alături de antrenorul constănțean, au mai fost cooptați, în același proiect, francezul Serge Lairle și Eugen Apjok, de la CSM Știința Baia Mare.
De asemenea, un alt constănțean, Virgil Năstase, secundul lui Bruce Hodder de la RCJ Farul, va antrena, alături de Răzvan Popovici (CSS 2 Baia Mare), echipa națională de juniori Under 19 a României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 25 Septembrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" decapitați
Pagina a fost generata in 1.757 secunde