"Cadou" din partea fostului soț: o înmormântare

751
O femeie din Mangalia, Adriana Vasile, a avut parte de o surpriză de proporții în acest week-end, venită din partea fostului soț. Acesta din urmă a trimis la adresa fostei neveste un coșciug, o cruce - pe care era scris numele ei -, o coroană de flori - cu mesajele de rigoare -, și cam tot "tacâmul" pentru o înmormântare… înainte de termen.
Vecinii și destinatara "cadoului" au intrat în panică și au anunțat Poliția. Oamenii legii spun că fostul soț, rămas probabil cu reminiscențe din perioada căsniciei cu Adriana, ce ar fi durat până acum patru ani, când s-a produs divorțul, a ales această cale… neortodoxă de a-și arăta recunoștința și aprecierea la adresa fostei neveste.
Numai că polițiștii, făcând cunoștință și cu dosarul pe care-l avea acesta în timpul căsniciei cu Adriana, când adesea devenea violent și oamenii legii trebuiau să intervină pentru a-l calma, nu au luat gestul individului ca pe o glumă - așa cum poate ar fi vrut acesta -, ci ca pe o amenințare.
Așa că pe numele lui a fost întocmit un dosar penal, el urmând să răspundă pentru gestul său, dar atunci când va fi găsit, pentru că ieri polițiștii din Mangalia nu au dat de el la domiciliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 Iulie 2009
Stire din Eveniment : Procurorii se mută cu chirie
Pagina a fost generata in 2.8906 secunde