Parcul de distracții din Costinești, locul unde se distrează toate vârstele (galerie foto)

11412
1
Parcul de distracții din Costinești, locul unde se distrează toate vârstele (galerie foto) - 69d0353e88f579cded20ed0c14345371.jpg
Turiștii care vin la mare în stațiunea Costinești se pot bucura, pe toată perioada sezonului estival, de parcul de distracții amplasat lângă gară. Caruselul, mașinuțele, trenulețul și sacii de box sunt cele mai importante atracții ale parcului, la prețuri cuprinse între cinci și zece lei.

Parcul de distracții din Constinești este deschis zilnic, non-stop, pe toată perioada sezonului estival. Deși încă se mai lucrează la amenajări dimineața, de cum se lasă seara locul devine arhiplin. Parcul de distracții reprezintă alternativa unei zile de vacanță alaturi de prieteni sau familie, dacă dorești să trăiești frenezia unei aventuri.

O lume plină de distracție, la prețuri accesibile
Trei minute de plimbare cu mașinuțele bușitoare costă cinci lei, același tarif fiind și la American Expres. Prețurile sunt în concurență cu cele din Mamaia: cinci lei pentru trei minute de plimbat cu broscuțe și alte animale prin aer și tot cinci lei dacă vrei să stai în leagăn și să te rotești.
O lume plină de distracție, unde mereu câștigi ceva este roata cu noroc. Singurul lucru pe care-l ai de făcut este să învârți de o roată, iar câștigul este garantat: animăluțe de pluș la dimensiuni diferite, de la un cățeluș de pluș cât palma, la urși cât tine de mari. Tot o roată îți grantează distracție la maxim, contra sumei de 10 lei, dar și senzații tari: stai cu capul în jos, te plimbi cu fața sau cu spatele, la viteze amețitoare.
Aerul tineresc îl întâlnești peste tot în stațiune, iar parcul de distracții lasă voia bună să se dezlănțuie. "Este al cincilea an în care vin cu soțul la Costinești. Înainte preferam Mamaia sau Neptun, dar nu ne mai permitem. Și aici ne putem distra, doar că la un preț mai redus", mărturisește Ana Ivănescu din Dolj. Soțul ei, Mihai Ivănescu, se simte adolescent în stațiunea tineretului: "Costinești este o stațiune plină de viață, de tineri, copii veniți în tabără și distracție pe cinste. Aici, fie că ești tânăr, fie la 30 de ani sau bunic, toți suntem în căutarea distracției". După ce a stat de vorbă cu noi, cei doi îndrăgostiți s-au dus să se dea cu mașinuțele bușitoare.
Stațiunea Costinești este locul unde te poți distra și ieftin și scump, chiar dacă ești punker, rocker sau houser, copil, adolescent sau trecut de vârsta a treia. Stațiunea tineretului rămâne cel mai mare centru estival de distracție.

Comentează știrea

anonims
30 mai 2014
costinesti

CACat costinestiu nu e bun de nimic

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.296 secunde