În urma unui accident rutier, produs, ieri, pe bulevardul Aurel Vlaicu

Doi tineri, de 18 și 17 ani, au murit, iar altul, de 15 ani, se zbate între viață și moarte (galerie foto)

9387
Doi tineri, de 18 și 17 ani, au murit, iar altul, de 15 ani, se zbate între viață și moarte (galerie foto) - f1031e5f06c70abc713119143e888b33.jpg
Viteza excesivă și teribilismul fac, din nou, victime pe străzile Constanței. De această dată, doi tineri, de 18, respectiv 17 ani, și-au pierdut viețile, iar altul de 15 ani se zbătea, aseară, între viață și moarte. Martorii povestesc că autoturismul BMW cu care se deplasau cei trei ar fi rulat cu peste 150 de km/h.
Ieri, în jurul orei 15,30, polițiștii de la Rutieră au fost anunțați de producerea unei noi tragedii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, Cristian Adam Mărgulescu, de 18 ani, din Constanța, a condus autoturismul BMW, cu numărul de înmatriculare DB-10-PRE, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Alba Iulia spre strada Baba Novac. În dreptul SC "SCUT" SA , tânărul șofer, care avea permis de conducere, a efectuat o depășire pe sensul opus, după care, revenind pe sensul normal de mers, a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul, izbindu-se de un stâlp, aflat pe partea dreaptă a sensului său de mers.
În urma impactului, autoturismul BMW s-a înfășurat, practic, în jurul stâlpului, șoferului și pasagerului din dreapta sa nemailăsându-le nicio șansă de supraviețuire.
Cristian Adam Mărgulescu și Radu Alexandru Alexe, de 17 ani, ambii din Constanța, au murit pe loc, iar Cătălin Mazilu, de 15 ani, tot din Constanța, a fost transportat în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme craniene și toracice, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6274 secunde