Stațiunea Jupiter devine paradisul copiilor

619
Stațiunea Jupiter devine paradisul copiilor - 16d6ee3ca938689918718cc3b332fc35.jpg
Câțiva hotelieri din stațiunea Jupiter lansează, în perioada 26-28 iunie, un proiect care cuprinde mai multe acțiuni cultural-artistice, sportive și de divertisment care se adresează copiilor. Prin acest proiect, managerii de hotel și-au propus să ofere celor mici o vacanță activă și plină de evenimente, alături de părinții lor.
Proiectul "Jupiter – paradisul copiilor" va cuprinde o serie de spectacole susținute de actorii renumitului teatru pentru copii din București, Teatrul "Ion Creangă". Astfel, vineri, 26 iunie 2009, de la ora 20,00, micuții aflați în vacanță cu părinții în stațiunea Jupiter vor participa la un spectacol interactiv cu personaje de basm, sub titlul "Două vești și trei povești". Vineri, distracția continuă cu un montaj din cele mai frumoase music-hall-uri pentru copii, iar sâmbătă va fi prezentat în avanpremieră spectacolul "Capra cu trei iezi", în regia lui Cornel Todea. Duminică dimineață, actorii Teatrului "Ion Creangă" își vor lua rămas bun de la micii spectatori cu un alt spectacol interactiv, în care cântecul și dansul vor reprezen-ta cea mai importantă parte a show-ului.
Spectacolele vor avea loc în cadrul Complexului Paradis, în fiecare seară, în perioada 26-28 iunie, de la ora 19,30. Copiii, cazați împreună cu părinții lor în hotelurile partenere în acest proiect inedit -Delta, California, Capitol - vor avea acces gratuit la toate reprezentațiile.
Proiectul "Jupiter – paradisul copiilor" va continua în lunile iulie și august, cu alte spectacole pentru copii, dar și cu diverse cursuri și concursuri sportive dedicate lor. Astfel, organizatorii au în vedere cursuri de inițiere în muzică și balet, competiții de înot, badminton, fotbal și șah. O echipă de animatori profesioniști va coordona acest program săptămânal, astfel încât părinții să se poată destinde liniștiți, știind că micuțul lor face ceva util sub supravegherea unor cadre pregătite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 24 Iunie 2009
Stire din Diverse : "Zmeii" de la Marea Neagră
Miercuri, 24 Iunie 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.3373 secunde