Sfaturi pentru turiștii veniți la mare

411
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor recomandă turiștilor să acorde ateție maximă unităților de cazare, mai exact pensiunilor turistice de pe litoralul românesc, și îi sfătuiește să respecte recomandările lor.
Turiștii trebuie să fie atenți dacă dotările din camere și din grupuri sanitare sunt puse în exclusivitate la dispoziția turiștilor.
Nu treceți cu vederea dotările din camere și evitați cazarea dacă accesul în dormitor și în grupurile sanitare nu se face direct, ci prin traversarea altor camere.
Fiecare pensiune turistică trebuie să ofere turiștilor mobilier corespunzător în spațiul de dormit, bucătărie dotată cu echipamente de preparare și conservare, inclusiv păstrarea la rece a alimentelor, grup sanitar cu prosop pentru față pentru fiecare persoană în parte, prosoape plușate pentru baie, spațiu pentru servirea și prepararea mesei, două pahare pentru fiecare persoană.
Pensiunile turistice trebuie să pună la dispoziția turiștilor perii de haine și de pantofi, perdele de obturare a luminii, cuier, câte două pleduri sau două pături de persoană, plus restul utilităților necesare într-o unitate de cazare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Iunie 2009
Stire din Diverse : După mine, apocalipsa
Luni, 22 Iunie 2009
Stire din Diverse : Zgură fierbinte la Mamaia
Pagina a fost generata in 2.9897 secunde