A început distracția pe litoralul Mării Negre

459
A început distracția pe litoralul Mării Negre - 40ead786a8ec589d3d7b15a8552199ad.jpg
Toate stațiunile litoralului au baze de agrement, o plimbare cu skijetul putându-se face, timp de 15 minute, contra sumei de 130 de lei. De asemenea, vă mai puteți plimba cu barca sau hidrobicicleta, jumătate de oră fiind 50 de lei. În timpul liber, după ce s-au răcorit în apa mării și s-au săturat de stat pe plajă, turiștii care doresc să admire panorama stațiunii Mamaia pot face o plimbare cu telegondola. Ei se pot îmbarca din cele două stații, prima în zona Perla, iar cea de-a doua în zona Cazino. În acest fel, puteți avea ocazia să plutiți efectiv pe deasupra stațiunii Mamaia, timp de aproximativ șapte minute, la o înălțime maximă de 50 de metri. Prețul pentru o astfel de distracție este de 8 lei o călătorie sau 15 lei dus-întors.
Satul de Vacanță din stațiunea Mamaia este locul care nu trebuie ratat dacă ați venit în concediu cu copiii. Este plin de veselie și jocuri, oferă instalații de distracție atât pentru cei mici, cât și pentru tineri și părinți. În acest loc, pe lângă alte jocuri, vă puteți da o tură în trenulețul groazei cu cinci lei, în centrifugă cu șase lei timp de trei minute și cu electroscuterul, care costă șase lei, pentru trei minute. Cei care așteaptă pe margine se pot delecta cu o shaorma mare care costă zece lei, cu floricele de porumb, o pungă mare costând cinci lei sau cu o vată de zahăr care este trei lei.
Pe lângă aceste jocuri, Satul de Vacanță este locul de unde puteți cumpăra suveniruri pentru cei dragi, fiind plin de tarabe și magazine. În acest loc există și un centru de distracții, o oră de biliard costând 15 lei.
De aici vă puteți plimba cu trenulețul, timp de jumătate de oră, pentru a admira stațiunea cu numai trei lei de persoană.
Cluburile de pe litoral sunt deja celebre în toată țara, mai ales pentru că pe timpul verii toate au angajați DJ-i celebri și organizează concerte live.
Locațiile unde sunt deschise sunt foarte moderne, cu instalații de sunet și lumini de ultimă oră.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 22 Iunie 2009
Stire din Diverse : După mine, apocalipsa
Pagina a fost generata in 2.9294 secunde