Festivalul Seawolves Bikers, ajuns la final

622
În perioada 29 – 31 mai, la Constanța s-a desfășurat Festivalul Seawolves Bikers, întrunirea moto anuală de la malul mării.
Peste 1000 de oameni au fost prezenți sâmbătă seară, la Campingul "Tabăra Turist" de la capătul stațiunii Mamaia, unde seara rock s-a desfășurat conform planurilor, în ciuda vremii defavorabile. Concertele au început cu Metal Corosion, continuând cu Highlight Kenosis și cu trupa Symbolic din Bulgaria. Aceștia au fost urmați de formațiile Trooper și Cargo. Mai mult decât atât, după cum ne-a spus Emil Mihăilescu, purtătorul de cuvânt al Seawolves, în cele 10 minute cât ploaia a luat o pauză, a avut loc și un spectacol de artificii.
La Festivalul Seawolves Bikers au participat bikeri din România, dar și din străinătate – Bulgaria, Republica Moldova sau Germania.
"Suntem motocicliștii ce iubesc briza și valurile, nisipul și asfaltul deopotrivă. Călătoriile noastre încep și  se termină întotdeauna lângă mare. Iubim libertatea oferită de caii putere,  iar atunci când zgomotul motorului se contopește cu foșnetul valurilor mării, și mirosul de ulei se amesteca cu izul brizei de  mare, ne simțim ACASA", declară bikerii pe site-ul lor, www.seawolves.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1214 secunde