Povestirile înstrăinării, Live Noir la Club Fish

915
Vineri seară, Club Fish a găzduit un concert-proiect "RuePavlov – Live Noir. Tales of Estrangement - Povestiri ale înstrăinării", susținut de bucureștenii Paul Danciu (voce și chitară) și Călin Torsan (instrumente de suflat). Ei sunt inițiatorii proiectului RuePavlov, proiect live experimental în zona dark electro cu elemente de jazz și inflexiuni dramatice pe fondul unei expresii minimaliste.
Pe parcursul unei ore și jumătate, artiștii underground au "supus" publicul de la Fish la un experiment video-audio nou în Constanța, implicând elemente dramatice, repetiții matematice și improvizație: "Este un proiect inedit, care prinde contur treptat și se îmbogățește permanent cu noi forme de expresie, grație căutărilor și improvizației", a spus Paul Danciu.
Piesele "Parfum", "OK", "One day", "Connection", "Sun" și "Going down" au fost însoțite de videoproiecții, care au asigurat un fond vizual în concordanță cu experimentul audio. Proiectul RuePavlov a pășit pentru prima dată la Constanța sub forma unui concert, dar Paul Danciu și Călin Torsan sunt cunoscuți ai zonei underground din București, și nu numai. Călin Torsan este, de asemenea, membru al trupei Einuiea, dar cânta și cu Jazzadezz și cu Nu & Apa Neagră din Timișoara.
Cei care nu au fost încă martorii proiectului RuePavlov o pot face în perioada următoare, când cei doi artiști vor reveni la Club Fish.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8499 secunde