Turneul Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră"

Cine ia trofeul: RCJ Farul sau Constructorul-Cleopatra?

789
După o săptămână de autentic "maraton" al sportului cu balonul oval, turneul Asociației Internaționale de Rugby "Dunăre - Marea Neagră" (AIR D-MN) se apropie de sfârșit, o dată cu disputarea ultimelor două partide.

Cortina stă să cadă peste competiția găzduită de stadionul din "Badea Cârțan", astăzi fiind programate meciurile de final. De la ora 14.30, în deschiderea cuplajului, se întâlnesc RCJ Farul și Constructorul-Cleopatra. Ambele echipe au câte două victorii la activ, astfel încât învingătoarea va intra în posesia marelui trofeu și a titlului de campioană.
"Le-am spus băieților să joace fără frică, nu au ce pierde. Farul este o echipă de top din campionatul României, noi vom încerca să scoatem un rezultat cât mai strâns", a declarat antrenorul secund al Constructorului-Cleopatra, Gheorghe Florea.
În celălalt joc al zilei, de la ora 16.15, față în față se vor afla Kredo 63 Odessa și Selecționata Constanței, miza duelului fiind evitarea ultimei poziții. Cu orgoliul rănit de cele două înfrângeri anterioare, ucrainienii pornesc de data aceasta cu șansa întâi, chiar dacă nu au avut decât 48 de ore de refacere. În plus, după eșecul de miercuri (20-27 cu Constructorul-Cleopatra), jucătorii și tehnicienii Odessei au acuzat arbitrajul, care ar fi tolerat jocul dur al gazdelor, așa că este de așteptat să își dorească o cât de mică revanșă.
Ediția inaugurală a turneului internațional de pe litoral este organizată de CS Cleopatra Mamaia, în parteneriat cu Federația Română de Rugby, Direcția pentru Sport a Județului Constanța și Consiliul Județean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9753 secunde