"Suporterii vor beneficia în continuare de sprijinul Farului"

1069
Mai mulți suporteri ai Farului, din Peluza Sud, reprezentanți ai grupărilor "Aria", "Fervent", "Zel" și "Oriunde, oricând", au avut o întâlnire cu oficiali ai grupării constănțene, la sediul clubului.
Inițiativa întrevederii le-a aparținut fanilor, care au discutat cu Lucian Codrean Pîra (directorul executiv al Farului), Viorel Stoica (directorul sportiv), Constantin Stamate (directorul de organizare), Dorel Albu și Liviu Dobolenco, reprezentanții societății de protecție și pază "Histria Protguard", invitată de Farul la întâlnire.
"Majoritatea fanilor erau studenți. Toți s-au arătat deschiși la discuții. A fost o întrevedere de maximă decență și de bun augur. Concluzia a fost că echipa trebuie susținută, atât în meciurile oficiale, cât și în amicale. Ca și până acum, îi vom sprijini logistic pe fani. Periodic, ne vom întâlni pentru a pune la punct aspectele organizatorice ale meciurilor, atât de pe teren propriu, cât și din deplasare. Fanii își doresc o campanie mai puternică de promovare a imaginii clubului. Am demarat-o și, de săptămâna viitoare, va continua, iar la toate acțiunile promoționale viitoare, vor fi invitați și suporteri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Constantin Stamate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6531 secunde