O nouă tragedie în stațiunea Mamaia

În comă, după ce a intrat cu Mercedes-ul în copac

946
Un nou accident rutier deosebit de grav a avut loc, ieri dimineață, în jurul orei 4,30, în stațiunea Mamaia, în zona Clubului Bamboo. Tânărul șofer al unui autoturism marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare B-77-SLK, care gonea nebunește, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de violent, încât mașina, de zeci de mii de euro, aproape că a fost ruptă în două.
Vlad Rondoleanu, de 26 de ani, din Constanța, tânărul care se afla la volan a fost scos din autoturism cu ajutorul pompierilor de la Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" Constanța. El a fost transportat de medicii de la SIAMUD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în stare foarte gravă, fiind internat cu diagnosticul
traumatism cranio-cerebral acut închis și stare de comă. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.
Oamenii legii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Constanța continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8941 secunde